Page

Secret Recipe?DNA babi?

Hye si cumel n si encem..
hmm arini bangun je dari mimpi indah tibe2 perut ini meraya-rayu supaya tuan empunya perot memenuhi keinginannya untuk berbuke dengan satu slice Chocolate Indulgence..waaa demand giler kan perot ni..tapi best jgk..konon ptg ni nak tunai la hajat si perot ni..bkn main sonok la perot..tp sorry ye perot..sbb tuan empunye perot baru shj tertengok statement ini ms jln2 cari info td..secret recipe ade DNA babi????btol ke??
DNA babi dikatakan dijumpai di dalam bahan ramuan Whole Egg Powder dan Whole Milk Powder yang mana bahan2 ini digunakan secara seluas lautan di kedai2 kek terkenal yang mana yang membeli kek itu adalah umat Islam.
Kata Jakim, antara bhn makanan yang meggunakan khidmat DNA babi adalah:



Caramel Cream Cheese
Brand: Secret Recipe Cakes and Cafe Sdn Bhd
Frozen Chicken Rendang Drumstick
Brand: Secret Recipe/Green Master
High Fibre Cream Cheese
Brand: Secret Recipe Cakes and Cafe Sdn Bhd
*dengar sini: we r Muslims..Pandai2 la kita pkir mana yang halal n mana yang haram ye..tp ape yg penting..seseorg mesti suka bila keinginan perot ku utk mendapatkan secubit chocolate icdulgence lepas ni tidak kesampaian ^_^


6 orang pemberi semangat:

iMBobo

oh nooo... my fav tuuu :(

SweetSmileGallery

my fav tooo :(

Heidi Shafiq

nasib baik aku x suke mkn kek.. :)

Heidi Shafiq

nasib baik aku x suke mkn kek.. :)

cik kartun

berhati2 mmilih mknan..krn mknn uh akn mnjadi drh dging kita..^_^

SweetSmileGallery

btol tu cik kartun..skrg kene particular cket..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...